Kolumni
0
0

VALOA PIMEYTEEN KOKO PERHEEN HALLOWEEN TAPAHTUMA

Tervetuloa koko perheen kanssa viettämään hurjan hauskaa iltaa Bock’s Corner Villageen! Luvassa on valoa ja elämäniloa sysi synkkään marraskuun iltaan. Osallistu heijastinjahtiin ja onnenpyörään, joissa jokainen voittaa yllätyspalkintoja. Discossa pääset esittelemään hurjimmat liikkeesi ja tarjolla on myös kasvomaalausta. Klo 19.30 arvomme pääpalkinnon, joka on Playstation 5! Halutessasi voit pukeutua. Tulemme palkitsemaan illan parhaan Halloween asun! Ota oma taskulamppu mukaan!

Tapahtuman juontaa Jonathan ”Jontti” Granbacka ja paikan päällä on myös Sportin supersuosittu maskotti Redi!

TAPAHTUMAAN ON VAPAA PÄÄSY!

Jos nälkä iskee löytyy Bock’sin ravintolasta Halloween burgereita erikoistarjouksella. 

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme: LähiTapiola, Vilpe, Escarmat, Tarkmet, RintaJouppi, Sokos Hotel Vaakuna Vaasa, Vaasan sähkö ja Gigantti tapahtuman mahdollistamisesta maksuttomana Kaikille lapsille ja perheille. 

Haastattelimme muutamia yhteistyökumppaneitamme heidän odotuksistaan tapahtumaa kohtaan.

Tapahtuman järjestäjä: Vaasan Sportin juniorit U10

Laaksonen_Lauri_014A6706

1.) Mikä innosti teitä tukemaan tapahtumaa?

Me LähiTapiolassa haluamme tehdä hyvää asiakasomistajiemme ja yhteiskunnan hyväksi. Tuemme mielellämme vastuullisia tekoja, joilla on aidosti positiivista vaikutusta. Yksi tärkeä teema on niin fyysinen kuin henkinen hyvinvointi, jota tässä tapahtumassa tavoitellaan innostamalla perheitä lähtemään ulos liikkeelle ja nauttimaan toistensa seurasta. Lisäksi on arvokasta, että kyseessä on maksuton tapahtuma, johon kaikki voivat osallistua.

2.) Mitä odotat tapahtumalta?

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden perheille viettää aikaa keskenään ja odotankin näkeväni paljon hyväntuulisia perheitä viettämässä mukavaa iltaa nauttien ulkoilmasta ja yhteisöllisyydestä. Odotan, että tapahtuma tarjoaa kivaa tunnelmaa ja hyvää oloa kaikille osallistujille.

3.) Minkälainen on sinun Halloween asusi?

Yleensä haen inspiraatiota muualta kuin perinteisistä asuista. Olisikohan LähiTapiolan maskotin Kamu Kissan puku vapaana?

Lauri du har just börjat jobba på LähiTapiola. Vad ser du mest framemot med ditt nya jobb?

Generellt sett är det nog att i samarbete med kollegerna och våra ägarkunder samt samarbetspartners mångsidigt jobba för ägarkundernas och Österbottens bästa. Att jobbet har en positiv samhällelig påverkan är något jag uppskattar väldigt mycket. Mer specifikt innehåller arbetsuppgiften sedan mycket av det som jag trivs med, allt från att vara i kontakt med människor till utveckling av verksamheten. Jag har känt mig varmt välkomnad av alla kolleger och jag ser även framemot att få lära känna dem ännu bättre.

Lauri Laaksonen, LokalTapiola Österbottens Hållbarhets- och kommunikationschef

Vilpe_Tuomas

1.) Mikä innosti teitä tukemaan tapahtumaa? 

Me Vilpenä haluamme olla tukemassa lähialueemme hyvinvointia. Meille elinvoimainen, aktiivinen ja tasa-arvoinen Pohjanmaa on vahvuus. Tästä syystä lahjoitamme vuosittain 0,3 % liikevaihdostamme alueen hyväksi. Valoa Pimeyteen -tapahtuma on meille erityisen mieleinen, koska olemme myös yrityksenä järjestäneet perheille suunnattuja tapahtumia. On hienoa nähdä, että alueella on aktiivisia toimijoita, jotka heittäytyvät sopiva pilke silmäkulmassa yhteisesti tärkeän asian äärelle.

2.) Mitä odotat tapahtumalta? 

Odotamme ehdottomasti iloista ja avointa tunnelmaa sekä luonnollisesti hienoja asusteita. On tärkeää, että pimenevissä syysilloissa muistetaan myös ilo ja lähimmäisten tärkeys. Innostuimme itse asiassa tästä tapahtumasta niin paljon, että tulemme järjestämään myös oman Halloween-tapahtuman henkilöstöllemme.

3.) Minkälainen on sinun Halloween asusi? Henkilökohtaisesti tykkään aina todella paljon klassikoista. Nykyiset kauhuleffat ovat harvemmin juttuni, mutta 70- ja 80- lukujen klassikkoleffat iskevät kovaa. Samaan aikaan tykkään lukea todella paljon historiasta ja erityisesti eurooppalaisesta keskiajasta. Lisäksi pelaamme kavereideni kanssa D&D-roolipeliä, joten ehkä synteesinä tästä kaikesta tulemme näkemään tänä vuonna jotain missä yhdistyvät torahampaat ja pitkä viitta.

Tuomas Saikkonen, Toimitusjohtaj

IMG-6404ed

1. Mistä syystä päätitte lähteä mukaan tukemaan tapahtumaa?

Kari: Haluamme olla mukana lasten ja nuorten tapahtumissa. Escarmat haluaa tukea perheitä, sillä kun kotona menee hyvin, vanhemmat jaksavat työssä. Me toivomme, että nuoret olisivat hyvien harrastusten parissa. Vaikka nykyään monet tapaavat kavereitaan netissä, myös kasvokkain tekeminen ja harrastaminen on tärkeää.

Enni: Minusta on hienoa, että järjestetään maksuton tapahtuma, joka on suunnattu perheille. Ja vielä, että se järjestetään pimeimpään aikaan ja sillä tavalla luodaan iloa tähän syksyyn! Minusta se on hieno konsepti.

2. Kerrotteko vähän teidän yrityksenne arvoista ja miten se näkyy arjessa?

Enni: Henkilöstön hyvinvointi, kunnioitus ja arvostus, joustavuus, korkea laatu ja sitoutuminen. 

Kari: Escarmatilla on liukuvat työajat. Jos on tärkeitä menoja, työaika on joustaa. Ja jos on itse kipeänä tai lapsi sairastaa, silloin pitää tietenkin olla kotona. Ymmärrämme, että joskus elämässä voi tapahtua ikäviä tilanteita. Tällöin pyrimme joustamaan työnantajana parhaamme mukaan. Tuemme myös paljon työntekijöiden lasten harrastuksia. Yksi hyvä esimerkki arvojemme toteutumisesta on se, että kannustamme henkilöstöämme opiskelemaan ja kehittymään.

Enni: Arvot näkyvät Escarmatilla hyvinä etuina henkilöstölle. Meillä on esimerkiksi vapaa-ajan vakuutus, polkupyöräetu ja Epassi. Erittäin hyvä etu on se, että henkilöstö saa käyttää työajasta tunnin viikossa liikuntaan.

3. Mitä odotatte tapahtumalta?

Enni: Eniten odotamme tapahtumalta lämmintä tunnelmaa ja iloa niin, että ihmiset nauttivat. 

Kari: On aivan mahtavaa, että tämän tapahtuman kautta saadaan perheet liikkeelle. Bock´silla ovat puitteet kunnossa. Uskon, että kaikilla tulee olemaan hauskaa! Olisi kiva, että lapsille jäisi tapahtumasta hyvä muisto.

4. Minkälainen on sinun paras Halloween asusi?

Enni: Tunnustan, että en ole juhlinut Halloweenia moneen vuoteen. Mutta opiskeluaikana perin siskoltani merirosvolakin ja silmälapun. Se oli aikoinaan oikein hyvä asu opiskelijatapahtumaan.

Kari: Minulla ei ole kokemusta Halloween-asuista, mutta voisin pukeutua esimerkiksi oranssiin vankila-asuun. Oranssissa värissä on muutenkin Halloweenin tunnelmaa!

Kari Olkinuora, Toimitusjohtaja

Enni Yli-Hynnilä, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Ari_Karjenmaki_2

1.) Mikä innosti teitä tukemaan tapahtumaa?

Nuorten liikuntaharrastusten tukeminen on tärkeä meille yrityksenä ja antaa mahdollisuuden näkyä samalla!

2.) Mitä odotat tapahtumalta?

Mukavaa yhdessäoloa ja hauskaa ajanviettoa kaikille.

3.) Minkälainen on sinun Halloween asusi?

Valitettavasti en pääse itse osallistumaan tapahtumaan,  mutta olen hengessä mukana.

Ari Kärjenmäki, Toimitusjohtaja, Tarkmet

1682508348787

1. Mikä innosti teitä tukemaan tapahtumaa?

Paikallisten tapahtumien tukeminen on meille todella tärkeää alueellisesti. Kun kohdeyleisönä ovat lapset ja tapahtuma itsessään hienosti rakennettu kokonaisuus, niin eihän sitä vain voinut olla lähtemättä mukaan.

2. Mitä odotat tapahtumalta?

Paljon naurua, aitoa iloa sekä tietenkin toinen toistaan hienompia ja pelottavampia asuja ja sitä kautta, hyvässä mielessä, pieniä kauhun hetkiä.  

3. Minkälainen on sinun Halloween asusi?

Olen itse suuri Jokeri- fani, niin sen teeman ympärille rakennan asuni.

Joni Koski, hotellinjohtaja

Kommentit (0)

Jätä kommentti