Fakta
0
0

Syksy käynnistää uuden vaiheen WIC Science Channelissa

Science Channel julkaisee edelleen uusia suomen- ja ruotsinkielisiä tiedeuutisia sekä mielenkiintoisia juttuja teknologioista, taloudesta ja kulttuurista. Olemme julkaisseet puolessa vuodessa yli 50 videota YouTube -kanavamme kautta. Kanava kasvattaa suosiotaan jatkuvasti ja verkossa meihin on törmännyt tähän mennessä jo muutamia kymmeniä tuhansia silmäpareja.

Syksyn aikana julkaisujen ulkonäössä ja paketoinnissa tapahtuu pieniä muutoksia, mutta myös videoiden tekniikassa tapahtuu – parannamme tekemisen laatuamme jatkuvasti ja tavoitteemme on tietysti, että sisällöt pysyvät iloisina, vetävinä ja selkeinä. Ehkä jopa hauskoina välillä!

5 tärkeätä asiaa muutamassa minuutissa

Me aloitimme kanavan ajatuksena tehdä jotain, mitä kukaan muu ei tällä hetkellä tee – puhua teknologiasta ja tieteen merkityksestä tämän seudun ja koko Suomen tulevaisuudelle. Puhua asioista läheisesti ja tuoden niiden kylkeen mielenkiintoisia esimerkkejä pohjalaisalueen osaamisesta sekä paikallisista innovaatioista. Kaikki ainoastaan siksi, ettemme jäisi jälkeen muusta maailmasta!

Olemmeko onnistuneet tässä? Tulevaisuustutkija Risto Linturi piti lähitulevaisuuden teknologisia ja yhteiskunnallisia mullistuksia koskevan esityksen Wasa Future Festivalilla ja iloksemme saimme huomata, että jokainen Riston mainitsema asia oli käsitelty kanavallamme, joskus jopa useampaan kertaan! Mikään tuleva muutos ei siis tullut yllätyksenä niille, jotka olivat videoitamme katsoneet. Se on lupaavaa.

Syyskauden alettua olemme jo ehtineet julkaista kyseisen esityksen, pienen koosteen Wasa Future Festivalin ”pähköinöistä” sekä mielenkiintoisen Smart City -aiheen. Loppuuko autoilu, jos esim. Vaasasta tulee Smart City? Keskustelu löytyy tekstitettynä YouTube-kanavaltamme.

cover_news_v34

Lopuksi lupaamme, että emme jää paikoillemme vaan katsomme eteenpäin ja kehitymme kanavana edelleen. Me ajattelemme, että olemme mukana tekemässä jotain suurta – parempaa tulevaisuutta kaikille, mutta samalla myös edistyksellistä, kilpailukykyistä ja kestävää Pohjanmaata ja Suomea. Älä sinäkään jää muutosten jalkoihin vaan pysy kartalla! Muutaman minuutti viikossa tiedekanavan aiheiden parissa voi tehdä sinulle hyvää, vaikket sitä aluksi uskoisikaan.

Mukavaa syksyä!cover_hardtalk_v36

 

 

Etsi YouTubissa ”WIC Science Channel”

WIC Science Channel

Kommentit (0)

Jätä kommentti