Jutut
0
0

STRAND: Vaasa ja Uumaja osoittavat johtajuutta!

Tänään torstaina 13.2.2020 muun muassa Vaasan ja Uumajan kaupungin johdot kokoontuvat Rauman telakalle uuden Merenkurkun laivan kölinlaskua varten. 

– Nostan nöyrästi hattua Vaasan ja Uumajan poliitikoille ja virkamiehille, jotka yhdessä ottavat vastuun maailman pohjoisimmasta ympärivuotisesta niin ihmisten kuin rahtiliikenteen laivareitistä. Olen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana erityisen ylpeä siitä, että kaupunginvaltuustomme täysin yksimielisesti päättivät uuden kelluvan laboratorion ja suomalaisen energia- ja meriteknologian näyteikkunan investoinnista, toteaa Joakim Strand (r.). 

– Merenkurkun uuteen laivaan liittyvä projekti on aivan varmasti omalla tavallaan myötävaikuttanut Vaasassa tällä hetkellä käynnissä olevaan investointibuumiin. Kaikki, mikä edistää kehitystä luo myös uusia työmahdollisuuksia seudun tuleville sukupolville. Olen erityisen iloinen siitä, että yhä useampi ystävä Etelä-Pohjanmaalta ja muualta Suomesta näkevät pohjoismaisen yhteistyön potentiaalin juuri Merenkurkun alueen parantuneiden yhteyksien kautta. EAYY – statuksen myötä alueemme osakkeet nousevat Brysselissä, jonka ansiosta uusien investointien houkutteleminen ja alueen kehittäminen on jatkossa vielä tehokkaampaa ja helpompaa. Sähköiseen lentämiseen liittyvä projekti on jo työn alla, Strand jatkaa.received_1253366155025212

 

* Joakim Strand on muun muassa Kvarken Linkin hallituksen jäsen, Kansanedustaja, Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, Merenkurkun neuvoston puheenjohtaja sekä Pohjanmaan liiton maakuntahallituksen puheenjohtaja. 

admin
Kommentit (0)

Jätä kommentti