Science
0
0

Science @Bock’s nr 57: Metaverse on gamechanger!

Metaverse on gamechanger!

Metaverse teknologia on hyvin kuuma seuraava datan ja AI:n  sovellusalue henkilökohtaisessa elämässä, liikeelämässä, jopa myös koulutuksessa, terveydenhuollossa ja kulttuurissa.

Investoinnit alaan ovat huikeat. Entinen Facebook on muuttanut nimensä Metaksi koska aikoo olla 100%:sti tämän teknologian operaattori ja kejhittäjä.

Esimerkkinä sovellusalueesta voi toimia  vaatteet. Voit tehdä virtuaalivaatekappaleet, sovitta ne sinun virtuaalisesti rakennettuun henkilöön tai itseesi. Sen jälkeen voit myydä vaatteet ja henkilö joka ostaa ne pystyy sovittamaan ne itselleen ja esiintyä tai liikkua virtuaalimaailmassa näillä . Voit myydä yksinoikeuden käyttää vaatteita tai käyttöoikeuden vaikkapa päiväksi. Materiaalia ei kulu ja kaikki toimii metaversessa ympäri maapalloa. Sinulla on lähes 8 miljardia asiakasta napinpainatuksen etäisyydellä.

Vanhat koulut ajautuvat museoiksi. Metaverse voi antaa henkilökohtaisen räätälöydyn opetuksen 24/7 missä vain aineessa . Ja niin että olet molekyylin sisällä tai matemaattisen yhtälön vipusemessa. Opit yhtä helposti kuin nyt googlaat.

Nyt ennakoidaan että 2033 noin 10% koko maailman taloudesta pyörii metaversessa. Ovatko meidän yritykset siinä vauhdissa että vähintäin 10% toimii silloin metaversessa? Opetetaanko koulussa tämän päivän nuorille että osaisivat metaverse kulttuuria ja toimintatyyliä ? Osaamista pitää kehittä jo nyt!

Meta – entinen Facebook – tavoittelee miljardi käyttäjää lähivuosina.

Unknown-1

Unknown-2

Unknown

Unknown-3

Kommentit (0)

Jätä kommentti