Jutut
0
0

Kuukausittaiset startup- & pelitapahtumat vetivät porukkaa

Viime perjantaina paikalliset pelikehittäjät saapuivat WIC:iin Platonic Partnershipin tiloihin sankoin joukoin, paikalla oli myös innokkaita pelaajia sekä uteliaita ihmisiä jotka eivät tavallisesti pelejä juuri pelaa. Testissä oli erilaisia konsoli- ja tietokonepelejä, ja tämä oli paitsi mukavaa ajanviettoa ja kanssakäymistä kanssaihmisille, myös hyödyllistä itse pelien kehityksen kannalta.

Sen lisäksi paikalla oli paikalliseen startup-ekosysteemiin kuuluvia tekijöitä verkostoitumassa ja jakamassa arvokasta tietoa siitä, mitä he tekevät kehittääkseen startupkulttuuria Vaasassa. Paikallisiin toimijoihin oli myös tutustumassa Helsinki Think Companyn entinen puheenjohtaja, nykyisin Fortumin startup-yksikön, Valkea Growth Clubin, Startup- ja Innovaatioanalyytikko Karri Liikkanen.

Osa peleistä joita WIC:in tiloissa kehitetään eivät ole silkkaa hupia varten tehtyjä, vaan ratkaisuja sosiaalisiin ongelmiin. Tapahtumat jo itsessään ovat sosiaalista vitamiinia pandemian kurittamaan yhteiskuntaan ja häämöttävän talven pimeyteen.

Seuraavat tapahtumat ovat 3.12., pelitapahtuma 14-17, ja startuptapahtuma 15-17, Wasa Innovation Centerillä.

Janne Perttu

+358 50 473 4444

janne.perttu@wic.fi

admin
Kommentit (0)

Jätä kommentti