Kolumni
0
0

Action!

Action!

  1. Köp lokalt och direkt av producent så att omsättningen och lönsamheten stannar i hens ficka (gäller också kläder, upplevelser, service och t.ex. bygg). Det är bara lönsamhet som håller företagaren vid liv inte skuldsättning!
  2. Utveckla ecosystemen i regionerna nu när alla inser att det är ett måste. Företag skillt för sig får det svårt medan värdekedjor och integration kan bevara affärsverksamheten och hitta ny marknad snabbt. Också utbildningsväsendet och lärarkåren borde nu visa att dom har kunskap som har något värde.
  3. Sära inte på land och stad (har varit förfärande för landsbygden), bygg ihop dem. Titta på var dagens 16 åringar kan skapa en framtid och hitta utvecklingsmöjligheter åt sig redan under men framförallt efter krisen
  4. Starta nya affärslösningar och arbetsmetoder inom alla områden – inklusive utbildning och hälsovård – nu när alla kanske är beredda att tänka till.Passa på att digitalisera, skapa äkta arbetsvärde, utnyttja AI. Efter krisen går dom i konkurs som förtsätter som förr! Även inom offentliga sektorn.
Kommentit (0)

Jätä kommentti