Ajankohtaista
0
0

TECHTALK: Robotisaatio muuttaa tehdastuotantoa

Satakunnassa toimii jopa sata automaatio- ja robottialan yritystä. Niistä edustava osuus on esillä Oivalluksia robotiikasta -tapahtumassa Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella 22. elokuuta. Robotti Akatemian -seminaarissa kuullaan tulevaisuuden teollisuusroboteista, yhteistyö- ja mobiiliroboteista sekä hitsausrobottien uutuuksista.

Keinoälyn ja sensoriteknologian kehittyessä robotisointi tukee tulevaisuuden kustannustehokasta tehdastuotantoa. Päivän osallistujiksi kutsutaan erityisesti länsisuomalaisten pk-yritysten sekä tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden edustajia yli toimialarajojen. Tapahtumalla halutaan tukea hanketoimintaa ja uusien hankkeiden suunnittelua sekä toimijoiden välistä yhteistyötä yli maakunta- ja toimialarajojen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Länsi-Suomen rakennerahastojen sivuilla 17. elokuuta mennessä. Pohjanmaan liitto järjestää seminaariin yhteiskuljetuksen Vaasasta ja tarpeen mukaan muiltakin paikkakunnilta. Lisätietoja erikoissuunnittelija Johanna Leppänen, puhelin 044 320 6909 ja sähköposti johanna.leppanen@obotnia.fi.

Lähde: www.rakennerahastot.fi

Kommentit (0)

Jätä kommentti