Ajankohtaista
1
0

Bock’s Sunday Run – yhteistyössä Camilla Richardsson & Jannica Granbacka ja VIS

Sunnuntaina 4.3.2018 alkaa Bock´sin yhteistyössä Jannica Granbackan, Camilla Richardssonin ja VIS:n kehittelemä ”sunnuntaijuoksu”. Tapaamme Bock´sin sisäpihalla, josta lähdemme yhdessä tekemään treeniä vuodenaikojen, sääolosuhteiden ja osallistujien ehdoilla. Harjoitus alkaa klo 10.30 ja kestää n. 2h.

Koko kahta tuntia ei tarvitse olla mukana vaan on myös mahdollista tulla esimerkiksi 1 tunniksi mukaan. Ensimmäiset kaksi sunnuntaita eli 4.3. ja 11.3. vetäjinä toimivat kestävyysjuoksijat: 3000 metrin estejuoksija Camilla Richardsson ja maratoonari Jannica Granbacka.

Siitä eteenpäin treenejä vetävät VIS:n juoksijat ja valmentajat. Tarkoituksena on luoda uusi treenikulttuuri Vaasaan, johon kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan voi tulla epäsäännöllisen säännöllisesti elämäntilanteen mukaan. Toivottavaa on olla yli 15 vuotta vanha. Muuten kriteereinä on kiinnostus liikuntaa ja yhteisöllisyyttä kohtaan. Huippu-urheilija ei tarvitse olla tai muutenkaan tavoitteena esimerkiksi kilpaileminen.

Tärkeintä on oma asenne ja mikäli haluaa hyviä neuvoja ja inspiraatiota juoksuun liittyen on tämä oikea paikka. Muokkaamme ryhmälle sopivan treenin joka kerta, jossa jokainen pystyy tekemään omalla tasolla haastavan treenin. Treenit vaihtelevat pitkästä lenkistä intervalli- ja mäkiharjoituksiin. Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan inspiroitumaan ja nauttimaan liikunnan ilosta! Lisätietoja ohjelmarungosta ensi viikon Mega lehdessä.

Jannica Granbacka

Juoksijoita voi myös seurata Instagramin 

kautta: @camillarichardsson ja @jannicaontherun 

 

Bock´s Run juostaan

jälleen 12.5.2018

 

Kommentit (0)

Jätä kommentti